Volg ons op sociale media

Stickers cameragebruik voor computerwinkels

Geplaatst op 10 november 2011 om 14:54

Goed gebruik van camera’s kan de veiligheid in de computerwinkel vergroten. U bent wel wettelijk verplicht kenbaar te maken dat er cameratoezicht is. Dat geldt ook als u geen vaste camera's heeft, maar film- of beeldopnames maakt als hiertoe aanleiding is, bijvoorbeeld bij de aanhouding van een winkeldief. Hiervoor zijn nu gratis stickers beschikbaar, in drie varianten. Bestel de gratis stickers hier.

Meer nieuws & blogs, november 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73