Volg ons op sociale media

Bespaar op uw zorgverzekering met ICTWaarborg-partner Menzis

Geplaatst op 18 november 2011 om 07:44

ICTWaarborg-partner Menzis maakte dit jaar als eerste de premies voor 2012 bekend. De basispremie gaat naar 106,50 euro per maand. Daar kunnen andere zorgverzekeraars niet aan tippen. Voor bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven geldt bovendien een collectieve korting van 7% op de basisverzekering en 9% korting op de aanvullende- en tandverzekering.

U bent al verzekerd van goede zorg vanaf € 99,04*. Stap vóór 31 december over.

Zeer goede en snelle zorg Voor een aantal voorkomende behandelingen heeft Menzis speciale afspraken met ziekenhuizen gemaakt. Dit betekent dat je zeer goede en snelle zorg ontvangt. Dit is Menzis TopZorg. Standaard voor iedereen die bij Menzis verzekerd is.

Vrijblijvend advies over je zorgverzekering Wilt u weten hoe u in 2012 goed verzekerd bent voor zorgkosten? Samen met u zoekt én vindt de Menzis OverstapCoach de verzekering die het beste bij u past. Bel de Menzis OverstapCoach op 088 222 49 00 of kijk voor vergoedingen op www.menzis.nl/ictwaarborg (Collectiviteitsnummer 52818).

Snel en gemakkelijk overstappen Stap eenvoudig online over via www.menzis.nl/ictwaarborg (Collectiviteitsnummer 52818). Binnen 10 minuten is uw overstap geregeld. Gebruik ons collectiviteitsnummer 52818. Of bel de Menzis OverstapCoach. De medewerkers helpen u graag van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur op 088 222 49 00 (lokaal tarief).

Ook kan de Menzis OverstapCoach u terugbellen. Dan kost het dus niets. Surf naar www.menzis.nl/ictwaarborg en vul uw telefoonnummer in.

Menzis accepteert iedereen, voor elke (aanvullende of tandarts-) verzekering. Ongeacht uw leeftijd of gezondheid. U bent van harte welkom bij Menzis.

Uiteraard kunt u de collectieve afspraak ook gebruiken voor uw personeel en gezin!

Meer nieuws & blogs, november 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73