Volg ons op sociale media

ZoekComputerHulp.nl

Geplaatst op 22 november 2011 om 16:15

De vakgroep ‘computerhulp’ bestaat binnen de brancheorganisatie ICTWaarborg inmiddels ruim een jaar. Een jaar om van elkaar te leren en de structuur van ICTWaarborg aan te passen aan de wensen van deze belangrijke groep ICT-ers. Tot onze grote vreugd kunnen wij u melden dat er inmiddels al ruim 700 computerhulp bedrijven zijn aangesloten bij ICTWaarborg en dat wij deze aangesloten bedrijven actief helpen bij hun onderscheidend vermogen.

ZoekComputerhulp.nl
De afgelopen maand zijn ZoekComputerhulp.nl en ICTWijzer samengevoegd. Het is u misschien niet ontgaan, maar er is een veel bezochte website ontstaan die nu al door veel consumenten als beste computerhulp-zoekmachine van Nederland wordt gezien. 

Vanaf 2012 de portal van computerhulpzoekend Nederland
Door strategische content samenwerking met de Consumentenbond, HCC, Computerbladen en Mijn Digitale Wereld zal de populariteit van ZoekComputerhulp.nl in 2012 toenemen en onmisbaar zijn voor het computerhulpbedrijf.

Het is niet alleen veel makkelijker geworden voor consumenten om via deze nieuwe website een computerhulp te vinden, bovendien onderscheiden alle getoonde bedrijven zich met zekerheid en professionaliteit. Argumenten die in deze tijd vaak doorslaggevend zijn voor de consument.  

Op ZoekComputerhulp.nl zijn uitsluitend bedrijven te vinden die bij ICTWaarborg aangesloten zijn. Dit zijn de enige computerhulp bedrijven die zekerheid bieden! Niet aangesloten bij ICTWaarborg, dan helaas ook geen vermelding meer. Naast een duidelijk verbeterde zoekmachine is de site aangevuld met handige tips voor de consument. Via de verbeterde zoekmachine kan de klant zoeken binnen een bepaald werkgebied en zodoende een geschikte computerhulp vinden voor zijn of haar problemen.

Meer nieuws & blogs, november 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73