Volg ons op sociale media

Terra Computers 25 jaar

Geplaatst op 28 november 2011 om 11:29

Terra Computers bestaat 25 jaar en is groot geworden door klein te blijven. Zo is de oprichter het Duitse moederbedrijf Wortmann nog altijd directeur en heeft men een solide zelffinanciering. Momenteel heeft het bedrijf ruim 400 medewerkers met een jaaromzet van 400 miljoen euro.

Weten wat de dealer wil, is een van sterke punten van Terra Computers. Zo kopen de resellers/dealers kwalitatief goede systemen (ISO 9001:2008) waar zij zelf het onderhoud en eventuele service aan kunnen verlenen. Als een onderdeel bijvoorbeeld defect is, meldt een reseller/dealer het systeem bij Terra Computers aan en de volgende werkdag heeft hij het te vervangen onderdeel in huis. Flexibel is het merk ook; de garantie is minstens 24 maanden met een uitbreidingsmogelijkheid naar 60 maanden.

Daarnaast verkoopt Terra Computers uitsluitend aan resellers/dealers. Het merk TERRA kom je daarom niet tegen in de retail.

Op dit moment zijn er 250 dealers/resellers verspreid over heel Nederland. Het belangrijkste voor deze dealers/resellers in de samenwerking is de kwaliteit van de TERRA-systemen en het feit dat de dealers/resellers zelf de eventuele reparaties mogen doen. Ongeacht de aantallen die zij verkomen.

Meer nieuws & blogs, november 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73