Volg ons op sociale media

Vanaf 1 januari 2012 alleen nog maar 'nieuw pinnen'

Geplaatst op 30 november 2011 om 08:15

De invoering van de nieuwe manier van pinnen (de pas niet meer door de gleuf aan de zijkant van het pinapparaat halen, maar insteken) verloopt volgens planning. Dit houdt in dat ondernemers die op 1 januari nog niet de nodige aanpassingen hebben doorgevoerd omzet mislopen, want hun klanten kunnen dan niet meer pinnen met de magneetstrip op de betaalpas. In de laatste weken van het jaar wordt nog hard gewerkt om ook de laatste 10.000 betaalautomaten of bankcontracten om te zetten naar het nieuwe pinnen. In de loop van het eerste kwartaal van 2012 worden de systemen van het oude pinnen ontmanteld en is het ook echt niet meer mogelijk hiervan gebruik te maken.

Meer nieuws & blogs, november 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73