Volg ons op sociale media

Norman nieuwe partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 6 december 2011 om 15:00

Norman Data Defense Systems is partner geworden van ICTWaarborg. Het Noorse bedrijf werd in 1984 opgericht en geldt nu als een marktleider en pionier in proactieve beveiligingsoplossingen en forensische malware tools. Miljoenen gebruikers vertrouwen op de Norman-oplossingen zoals bijvoorbeeld netwerkbeveiliging, endpoint beveiligingsoplossingen en malware analyse tools, om hun waardevolle data te beschermen.
Middels haar technologieplatform levert Norman antimalware bescherming voor clients, servers en netwerkbeveiliging. Deze producten en oplossingen zijn ontwikkeld voor de bescherming van zakelijke communicatie en bronnen, inclusief bedrijfsnetwerken en applicaties, thuiswerkers, bijkantoren en extranet. Het bedrijf biedt eveneens marktleidende geavanceerde malware analyzers. Dit maakt het voor bedrijven mogelijk om processen te automatiseren die verdachtmakende bestanden analyseren en verschillende soorten malware kunnen identificeren en de bedreigingen kunnen beoordelen.

Meer nieuws & blogs, december 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73