Volg ons op sociale media

ICTWaarborg aansprakelijkheidsverzekering

Geplaatst op 8 december 2011 om 07:44

Het gebeurt niet vaak, maar het kan voorkomen. Dat u tijdens uw werkzaamheden schade veroorzaakt bij een klant. Bijvoorbeeld omdat tijdens de werkzaamheden een vaas wordt omgestoten en er daardoor water komt in de televisie, waardoor kortsluiting ontstaat. Of omdat het apparaat dat ter reparatie was aangeboden uit uw handen valt. Juist voor al dit soort schades bestaat de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Als brancheorganisatie raadt ICTWaarborg iedere ondernemer aan een dergelijke verzekering af te sluiten. Vooral diegenen die bij klanten over de vloer komen, want die lopen natuurlijk extra risico.

ICTWaarborg-deelnemers kunnen gebruik maken van de collectieve verzekering die wij tegen een scherp tarief hebben afgesloten. Het meest opmerkelijke onderdeel daarvan is ook schade die worden veroorzaakt tijdens de periode dat u de eigendommen van uw klant in uw beheer heeft, wordt vergoed. En juist dit onderdeel (de opzichtclausule) is gewoonlijk uitgesloten bij bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Aanvragen of meer informatie? Klik hier.

Meer nieuws & blogs, december 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73