Volg ons op sociale media

Wordt u gevonden in uw werkgebied op ZoekComputerHulp.nl?

Geplaatst op 8 december 2011 om 07:58

Op ZoekComputerhulp.nl zijn uitsluitend bedrijven te vinden die bij ICTWaarborg aangesloten zijn. Dit zijn de enige computerhulp bedrijven die zekerheid bieden! Niet aangesloten bij ICTWaarborg, dan helaas ook geen vermelding meer. Naast een duidelijk verbeterde zoekmachine is de site aangevuld met handige tips voor de consument. Via de verbeterde zoekmachine kan de klant zoeken binnen een bepaald werkgebied en zodoende een geschikte computerhulp vinden voor zijn of haar problemen.

Vooral voor degenen die met een computerhulpbedrijf in zee gaan is zekerheid belangrijk. Daarbij gaat het immers veelal om persoonlijke gegevens en systemen waarop je altijd wilt kunnen rekenen. Toch kan het voorkomen dat een bedrijf waarmee u nog een lopend contract heeft haar activiteiten beëindigt. In dat geval biedt ICTWaarborg de zekerheid dat u in contact wordt gebracht met één of meerdere bedrijven die de diensten kunnen voortzetten onder dezelfde voorwaarden of condities die hier het dichtst bij komen. Op die manier bent u verzekerd van continue bereikbaarheid.

Hoe wordt een bedrijf gevonden op Zoekcomputerhulp? Hoe werken de resultaten en recensies? Uw Werkgebeid aanpassen? De antwoorden op deze vragen vindt u hier.

Meer nieuws & blogs, december 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73