Volg ons op sociale media

Tablet steeds populairder

Geplaatst op 14 december 2011 om 08:47

Het komende jaar breekt de tablet-pc definitief door in Nederland. Dat blijkt volgens het AD uit een onderzoek van BelCompany. Op dit moment hebben 1 op de 12 mensen een tablet.
BelCompany hield een enquête onder ruim 500 mensen waaruit zou blijken dat 11 procent van hen die nu geen tablet hebben deze het komende jaar zeker zullen kopen. Maar liefst 71 procent denkt na over een aanschaf. BelCompany denkt dat volgend jaar een kwart van de huishouden over een tablet zal beschikken.
Die populariteit heeft de kleine pc vooral te danken aan het gebruiksgemak, geeft de enquête aan. Lichter en makkelijker mee te nemen dan een notebook en een groter scherm dan een smartphone. Surfen op internet is veruit de belangrijkste bezigheid van tabletgebruikers. Daarna volgt het checken van sociale media, terwijl ook werken, gamen, muziek luisteren en boeken lezen populair zijn. Video en foto's bekijken gebeurt minder.

Meer nieuws & blogs, december 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73