Volg ons op sociale media

ICTWaarborg-deelnemer wint Hardware.Info Awards

Geplaatst op 28 december 2011 om 09:15

Net als de afgelopen jaren hebben opnieuw duizenden Hardware.Info lezers hun stem uitgebracht voor de Hardware Info Awards 2011.  Alternate Nederland is hierbij de grote winnaar en heeft maar liefst 2 awards in de wacht gesleept: Beste online hardware shop 2011 én Beste hardware shop 2011

De HWI awards hebben zich ontwikkeld tot zeer gewaardeerde onderscheidingen die jaarlijks uitgereikt worden aan hardwareproducten en -leveranciers die zich positief hebben weten te onderscheiden in de markt. De winnaars van de awards worden gekozen door de lezers van Hardware.Info Magazine en de bezoekers van de website Hardware.Info.

Tijdens de ICTWaarborg Awards eerder dit jaar werd Alternate door het publiek verkozen tot computerwinkel van het jaar 2011.

 

Meer nieuws & blogs, december 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73