Volg ons op sociale media

Ook Logitech partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 2 januari 2012 om 14:35

Aan het rijtje illustere namen van partners van ICTWaarborg is nu ook die van Logitech toegevoegd. Introductie van dit innovatieve bedrijf op het gebied van hoogwaardige randapparatuur is nauwelijks nodig.
Logitech begon in 1981 met de (toentertijd nieuwe) ontwikkeling van computermuizen, die een intuïtievere manier van interactie met een pc boden. Het bedrijf werd vervolgens wereldleider op dit gebied en vernieuwde het ontwerp keer op keer om in de steeds veranderende behoeften van pc- en laptopgebruikers te voorzien.
Tegenwoordig houdt men zich niet meer alleen bezig met computermuizen, maar worden de producten van Logitech in vrijwel elk land ter wereld verkocht. De leidinggevende positie in innovatie omvat een uitvoerige reeks persoonlijke randapparaten (zowel bedraad als draadloos), met speciale nadruk op producten voor pc-navigatie, gaming, internetcommunicatie, digitale muziek en bediening van thuisentertainmentsystemen.

Meer nieuws & blogs, januari 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73