Volg ons op sociale media

Atos Worldline nieuwe partner ICTWaarborg

Geplaatst op 9 januari 2012 om 11:30

Atos Worldline is het expertisecentrum van Atos Origin voor hoogtechnologische transactiediensten. Het bedrijf is de leider in elektronische transacties en is gespecialiseerd in elektronische betalingen (issuing, acquiring, terminals, betaaloplossingen en kaartverwerking), eCS (online diensten voor klanten, burgers en gemeenschappen) en diensten voor financiële markten. Om die reden zal het bedrijf beslist een sleutelrol spelen in het Europese betaalverkeer. Atos Worldline wordt in Nederland vertegenwoordigd door de branch office Atos WorldlineNederland.
Het engagement van Atos Worldline op het gebied van onderzoek en innovatie laat zijn klanten toe gebruik te maken van bekroonde oplossingen in domeinen als betalingen via gsm, IPTV, online CRM en papierloze oplossingen. Atos Worldline haalt een omzet van 844 miljoen euro en stelt 4800 personen te werk in Europa.
Atos Origin is een van de belangrijkste internationale spelers op het vlak van informaticadiensten. Het is haar missie om de strategische visie van haar klanten om te zetten in concrete resultaten door een beter gebruik van consultancy-oplossingen, de integratie van systemen en het beheer van informatie. Atos Origin is wereldwijd aanwezig in 40 landen, heeft een jaarlijkse omzet van 5,5 miljard euro en stelt meer dan 50.000 personen te werk. Atos Origin is de wereldwijde informaticapartner van de Olympische Spelen en heeft grote internationale klanten in de meest uiteenlopende sectoren. Atos Origin is genoteerd op de Parijse Eurolist-beurs en oefent haar activiteiten uit onder de namen Atos Origin, Atos Worldline en Atos Consulting.

Meer nieuws & blogs, januari 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73