Volg ons op sociale media

ICTWaarborg start met certificering

Geplaatst op 10 januari 2012 om 14:09

Om de kwaliteit van de ruim 1000 bij haar aangesloten bedrijven nog beter te kunnen garanderen, is ICTWaarborg met ingang van 1 januari is gestart met de certificering van de aangesloten bedrijven. Hierbij wordt onder andere gecontroleerd of ook daadwerkelijk wordt voldaan aan bepaalde wettelijke vereisten en gedragsregels van ICTWaarborg.
Vooralsnog vindt het certificeringsproces in fasen plaats. Als eerste komen de nieuwe deelnemers van ICTWaarborg aan bod. Gedurende de beoordelingsperiode is het bedrijf aspirant-lid en gelden nog niet de zekerheden die ICTWaarborg de klanten van het bedrijf biedt. Pas nadat de certificering een feit is, is het bedrijf volwaardig lid.
In een later stadium wordt de certificeringsprocedure ook bij alle bestaande deelnemers doorlopen. Het is het streven om tijdens de ICTVakdag in mei alle ICTWaarborg-leden te hebben gecertificeerd.
In de aanloop naar de certificering heeft ICTWaarborg vorig jaar afscheid genomen van 40 bedrijven. Deze bleken niet in staat in de praktijk te voldoen aan de kwaliteitsnormen van ICTWaarborg.

Meer nieuws & blogs, januari 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73