Volg ons op sociale media

Twindis partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 11 januari 2012 om 13:46

Twindis, gespecialiseerd in de distributie van energieproducten, onderdelen en accessoires voor mobiele apparatuur, is partner van ICTWaarborg geworden. Tot de producten in het assortiment behoren o.a. accu's, adapters, autoladers en diverse andere onderdelen en accessoires voor notebooks, pda's, digitale camera's, camcorders en diverse andere mobiele apparatuur. Twindis levert niet alleen A-merken, maar is tevens ook specialist als het gaat om serviceproducten voor alle andere merken.
Resellers kunnen altijd vertrouwen op een vakkundige en adequate ondersteuning door de Twindis-organisatie. Twindis onderscheidt zich tevens van andere distributeurs door resellers en retailers gebruik te laten maken van het online productadviseringssysteem. Daarmee wordt het bestellen van upgrade- en serviceproducten overzichtelijk en toegankelijk voor iedere reseller.

Meer nieuws & blogs, januari 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73