Volg ons op sociale media

Com' europe nieuwe partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 17 januari 2012 om 09:20

Com'europe is een nieuwe partner van ICTWaarborg. Het bedrijf is gericht op het leveren van reserveonderdelen voor notebooks. De missie is het de eindgebruiker gemakkelijker te maken bij de keuze van de juiste onderdelen voor een aantrekkelijke prijs. Veel LCD-schermen worden geleverd voor een standaardprijs en ook producten als ac-adapters, batterijen, inverters en toetsenborden zijn opgenomen in het assortiment.
Aangezien Com'europe een jong bedrijf is, is het mogelijk dat veel producten nog niet op de site worden vermeld. Stuur in dat geval een mailtje sturen naar info@com-europe.nl. Grote kans dat het betreffende onderdeel kan worden geleverd tegen een gunstige prijs.

Meer nieuws & blogs, januari 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73