Volg ons op sociale media

OKI Systems Holland partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 6 februari 2012 om 09:15

OKI Systems Holland is een nieuwe partner van ICTWaarborg. Het bedrijf is onderdeel van OKI Printing Solutions, een marktleider in de wereldwijde markt van kleurenprinters, met vertegenwoordigingen in 120 landen. OKI ontwikkelt en vervaardigt onder meer printers en fax-oplossingen voor bedrijven.
De wijze waarop OKI producten ontwerpt is gebaseerd op de gedachte de eindgebruikers maximaal te laten profiteren van de technologie om communicatie te verbeteren. Dit alles gebaseerd op drie belangrijke ontwerpprincipes: eenvoudig, solide en slim. Ook betrouwbaarheid staat bij OKI hoog in het vaandel. Reden om een on-site-garantie van 3 jaar te geven. Bovendien kent OKI daarnaast een levenslange garantie op het LED-element van de printer.

Meer nieuws & blogs, februari 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73