Volg ons op sociale media

G Data geeft kaarten weg voor CeBIT

Geplaatst op 6 februari 2012 om 15:55

CeBIT, Europa’s grootste computerbeurs, vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 10 maart in Hannover. Als partner van CeBIT, heeft G Data de mogelijkheid om gratis entreekaarten aan haar vipgasten te geven. Indien u CeBIT en de G Data-stand wilt bezoeken, of als u meer informatie wilt over de programmering, stuur dan een e-mail naar danielle.van.leeuwen@gdata.nl, of bel (+31) (0)20 808 0835. Doe dit wel vóór 27 februari. Alleen zo kan G Data garanderen dat de gepersonaliseerde entreekaarten op tijd klaar zijn.

Meer nieuws & blogs, februari 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73