Volg ons op sociale media

MMD nieuwe partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 14 februari 2012 om 16:14

MMD (Multimedia Displays) werd in 2009 opgericht na een licentieovereenkomst met Philips. De rol van MMD is uitsluitend gericht op de wereldwijde marketing en verkoop van lcd-schermen van Philips.
Hiervoor heeft MMD een toegewijd team van experts in dienst met een jarenlange ervaring in de markt van lcd-schermen. In tegenstelling tot andere producenten van beeldschermen, richt MMD zich uitsluitend op de markt van lcd-schermen. Dit stelt het bedrijf in staat de klanten en partners een gerichte service te bieden. Daarnaast is het voortdurend naar mogelijkheden het distributienetwerk te versterken.
MMD is een volle dochtermaatschappij van TPV Technology uit Taiwan en is 's werelds grootste producent van lcd-monitoren.

Meer nieuws & blogs, februari 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73