Volg ons op sociale media

ICTWaarborg gestart met certificering

Geplaatst op 21 februari 2012 om 11:06

Om de kwaliteit van de ruim 1.000 aangesloten bedrijven nog beter te kunnen garanderen, is ICTWaarborg met ingang van 1 januari 2012 gestart met de certificering van de deelnemers. Hierbij wordt onder andere gecontroleerd of ook daadwerkelijk wordt voldaan aan bepaalde wettelijke vereisten en de gedragsregels van ICTWaarborg. Voor een overzicht van onderdelen die bij de certificeringsscan zijn betrokken, zie hier.

Klanten van ICTWaarborg aangesloten bedrijven mogen er van uitgaan dat zij goed en deskundig worden geholpen en dat het bedrijf waarmee ze zaken doen aan een aantal kwaliteitseisen voldoet. Vandaar dat nieuwe bedrijven die zich bij ICTWaarborg aanmelden eerst een certificeringsprocedure doorlopen. Gedurende de beoordelingsperiode is het bedrijf aspirant-lid en gelden nog niet de zekerheden die ICTWaarborg de klanten van het bedrijf biedt. Pas nadat de certificering een feit is, is het bedrijf volwaardig lid, hetgeen inhoudt dat klanten vanaf die tijd een beroep kunnen doen op de zekerheden die ICTWaarborg biedt.

Aan het bedrijf wordt een certificaat uitgereikt. Klanten kunnen hieraan zien dat het bedrijf aan de kwaliteitseisen van ICTWaarborg voldoet. Om het kwaliteitspijl zo hoog mogelijk te houden wordt de certificeringsprocedure jaarlijks doorlopen en wordt ook jaarlijks een nieuw certificaat verstrekt. Het is het streven om voor de ICTVakdag, 14 mei 2012 alle ICTWaarborg-leden te hebben gecertificeerd.

Meer nieuws & blogs, februari 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73