Volg ons op sociale media

NETGEAR nieuwe partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 28 februari 2012 om 09:00

NETGEAR ontwerpt, ontwikkelt en brengt technologisch geavanceerde merkproducten voor netwerken op de markt, die gericht zijn op de specifieke behoeften van kleine en middelgrote bedrijven en thuisgebruikers. Het bedrijf levert netwerkproducten die voldoen aan de gebruikerseisen omtrent gebruiksgemak, kwaliteit, betrouwbaarheid, performance en betaalbaarheid.
NETGEAR vindt het belangrijk om klanten te voorzien van producten met hoge kwaliteit die milieuverantwoord zijn en om haar activiteiten op een milieuverantwoorde manier uit te voeren. Hiervoor houdt het bedrijf sterk rekening met lokale wetten en richtlijnen in de gebieden waar het werkzaam is en houdt het zich bezig met recyclen, hergebruiken en inzamelen van producten en verpakkingen.

Meer nieuws & blogs, februari 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73