Volg ons op sociale media

Wordt u de (web)winkel, het computerservicebedrijf of de automatiseerder van 2012?

Geplaatst op 29 februari 2012 om 15:28

Wordt u de (web)winkel, het computerservicebedrijf of de automatiseerder van 2012? Dat zou zomaar kunnen, maar daar moet u natuurlijk wel wat voor doen met de ICTWaarborg Awards 2012!

Publieksprijzen
In de categorie Publieksprijzen gaat het om de computerwinkel, de webwinkel, het computerservicebedrijf en de automatiseerder van het jaar 2012.

Roep uw klanten via uw website of nieuwsbrief op hun stem voor de publieksprijs uit te brengen via ICTWaarborgawards.nl.

En bedenk: de winnaar wordt niet alleen bepaald door het aantal uitgebrachte stemmen, maar ook door de beoordelingen die u op ICTWijzer.nl, Zoekcomputerhulp.nl en Automatiseerder.nl heeft gekregen. Beide onderdelen tellen voor 50% mee. Meer dan 5.000 ict-bedrijven uit de gehele branche dingen mee naar deze publieksprijzen, het gaat dus om zowel de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven als de nog niet bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven.

Vakprijzen
Voor de vakprijzen kunnen zich tot en met 14 april alleen deelnemers van ICTWaarborg nomineren. Het gaat daarbij om de categorieën computerwinkel, webwinkel, computerservicebedrijf en automatiseerder. De vakprijzen gaan naar bedrijven die zich volgens de jury het afgelopen jaar op een vernieuwende, succesvolle, creatieve wijze hebben onderscheiden.

Bedrijven die aanspraak willen maken op een van de vakprijzen kunnen inloggen op www.ictwaarborg.nl en een uitgebreide motivatie insturen. Onderdeel van de jurybeoordeling is tevens de wijze waarop het bedrijf zich presenteert als volwaardig deelnemer van ICTWaarborg.

Presenteer uw bedrijf dus via uw website, bijvoorbeeld door middel van een videoboodschap, of geef uw winkel de uitstraling die past bij een Award-winnaar. U wordt immers beoordeeld door een vakkundige jury.

Uitreiking Awards
De Awards worden uitgereikt op de ICTVakdag op maandag 14 mei in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens een presentatie die wordt bijgewoond door alle belangrijke beslissers uit de branche. U kunt u hier inschrijven als bezoeker van de ICTVakdag.

Promotiemateriaal
Een overzicht van promotiematerialen die door bedrijven kunnen worden gebruikt om hun nominatie kracht bij te zetten vindt u hier. Met deze materialen kan men bezoekers van de website en lezers van een nieuwsbrief, advertenties en e-mail oproepen hun stem op het bedrijf uit te brengen.

Stappenplan
Om u goed op weg te helpen hebben we een stappenplan opgezet.

 

Meer nieuws & blogs, februari 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73