Volg ons op sociale media

Actebis nieuwe partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 13 maart 2012 om 15:14

Actebis Computers is een nieuwe partner van ICTWaarborg. Het bedrijf is onderdeel van de ALSO-Actebis Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen. Met een omzet van 6,5 miljard is ALSO-Actebis de nummer 3 IT, Telecommunicatie en Consumentenelektronica distributeur in Europa. In Nederland is Actebis, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.
Actebis biedt iedere IT-reseller een uitstekende basis voor zijn of haar inkoopproces. Om deze basis te behouden en in te spelen op ontwikkelingen in de markt, wordt geïnventariseerd waar verbeterpunten mogelijk zijn. Accountmanagers, die inspelen op en meedenken over de huidige klantsituatie en een doelgerichte website met vele functies, speciaal ontworpen voor resellers, dragen aan deze basis bij.
Met aanbod in zowel zelfbouw- als A-merken is Actebis distributeur van een groot aantal gerenommeerde fabrikanten.

Meer nieuws & blogs, maart 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73