Volg ons op sociale media

Distributeur ETC partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 10 april 2012 om 15:26

ETC, de grootste value-added distributeur van producten en diensten voor het ICT-dealerkanaal in Nederland, is partner van ICTWaarborg geworden. Naast volumedistributie richt ETC, onderdeel van het Britse SDG, zich met name op het leveren van service en kennis aan haar businesspartners, die hun klanten daarmee een compleet pakket aan oplossingen kunnen bieden. Met haar kennis en expertise biedt ETC resellers ondersteuning op het gebied van onder meer (financial) services, advies, opleiding en training. ETC kan vrijwel de gehele ICT-markt bedienen met een complete serie A-merkproducten en een divers en uitgebreid dienstenpakket op basis van one-stop-shopping.

Meer nieuws & blogs, april 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73