Volg ons op sociale media

Aanmelden als bezoeker van de ICTVakdag

Geplaatst op 13 april 2012 om 06:58

In 2012 organiseert ICTWaarborg voor de vierde maal de ICTVakdag, waar u op een unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. De dag is zowel toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg als voor niet aangesloten bedrijven. Een evenement waar u kennis kunt maken met nieuwe producten en uw netwerk uit kunt breiden met nieuwe contacten.

U kunt zich hier inschrijven als bezoeker van de ICTVakdag! Maak op 14 mei 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht kennis met vakgenoten, leveranciers en fabrikanten en ontdek de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten binnen uw vakgebied.

Wilt u als bedrijf de ICTVakdag bezoeken, meld u dan aan via dit formulier.

Meer nieuws & blogs, april 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73