Volg ons op sociale media

OndernemersPC bij ICTWaarborg

Geplaatst op 17 april 2012 om 14:18

De zekerheden van ICTWaarborg zijn vanaf vandaag ook van toepassing op OndernemersPC, de computer die speciaal is afgestemd op de behoefte van de kleinzakelijke ondernemer. De kracht van de OndernemersPC ligt in de combinatie van door de ICTWaarborg-reseller speciaal voor ondernemers geselecteerde soft- en hardware. Aangevuld met de zekerheden die ICTWaarborg-resellers hun klanten kunnen bieden, zoals nakoming van garantie en aansprakelijkheid wanneer het bedrijf failliet zou gaan.

Hiermee wordt de OndernemersPC de zekerheidsstandaard binnen de zakelijke markt. Het vernieuwde label OndernemersPC zal tijdens de ICTVakdag in mei officieel worden gepresenteerd.

Nieuwe klanten
OndernemersPC is dé standaard voor ondernemers. Aan de hand van de norm OndernemersPC, die uiteen gezet wordt in de 3 scenario's, bepaalt de reseller zijn assortiment aan desktops/notebooks. Deze voorselectie van 3 OndernemersPC’s zal veel stress wegnemen bij de potentiële koper wanneer die zijn keuze moet maken.

Bovendien zal het aanbieden van OndernemersPC’s uw huidige klanten stimuleren een ander product aan te schaffen met een ander prijspunt. Daar waar de ondernemer veelal gewend was een consumentenproduct te kopen, zal hij voortaan eerder geneigd zijn een op zijn behoeften afgestemde OndernemersPC aan te schaffen. Daarnaast laat u, door het label te voeren, potentiële zakelijke klanten zien dat u ook de zakelijke markt bedient, hetgeen nieuwe klanten zal opleveren.

Gezonde marge
Doordat elke reseller de vrijheid heeft individueel zijn assortiment aan OndernemersPC’s samen te stellen, gaat het label in tegen de prijsvergelijkstrend. Elk assortiment kan uniek zijn en niet zelden zal een OndernemersPC verder op maat worden afgestemd. De reseller is vrij in zijn keuze voor de hardware, software, antivirus-pakketten of onderhoudscontracten.
 

Veel kansen
Uit eerder onderzoek door TNS-NIPO in opdracht van OndernemersPC blijkt dat een overgrote meerderheid van de kleine zakelijke ondernemers (78%) zich laat adviseren bij aankoop van een PC of notebook. 56% (= 336.000 SOHO-bedrijfsvestigingen) van deze ondernemers geeft aan dat een keurmerk zou helpen in de keuze. Één op de zes ondernemers heeft wel eens een PC gekocht die niet voldeed qua hardware en/of software.
 

OndernemersPC is een geregistreerde merk.
Alleen geregistreerde deelnemers van ICTWaarborg, die zich hebben aangemeld als reseller, mogen daarom deze merknaam gebruiken.
 

Deelnemers van ICTWaarborg kunnen zich hier aanmelden als reseller.
 

Nog geen deelnemer van ICTWaarborg? Dan kunt u hier meer informatie aanvragen.

Meer nieuws & blogs, april 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73