Volg ons op sociale media

Yanec partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 18 april 2012 om 09:09

Yanec is partner van ICTWaarborg geworden. Yanec  is een gerenommeerd merk met een schat aan ervaring op het gebied van ontwikkeling en productie van energieproducten voor o.a. laptops, smartphones, camera’s, accugereedschap en andere portable elektronische apparatuur. Yanec streeft ernaar om de beste energieproducten te vervaardigen die er verkrijgbaar zijn. Yanec-producten zijn altijd voorzien van de nieuwste technologieën.
Voor alle Yanec-producten geldt standaard een lange productgarantie van minimaal twee jaar. Op merkspecifieke laptopadapters wordt zelfs een levenslange garantie gegeven. Bovendien biedt Yanec altijd een unieke ‘connected equipment garantie’. Dat betekent dat Yanec de garantie van je apparaat overneemt. Mocht een Yanec product schade aanrichten aan je apparaat dan repareert of vervangt Yanec het apparaat.
Yanec test zijn energieproducten worden altijd op overbelasting, oververhitting en kortsluiting. Door deze uitgebreide veiligheidscircuits heeft de consument altijd een uiterst betrouwbaar product in handen. Bovendien biedt Yanec duurzame producten die lang meegaan, zelfs langer dan het origineel.

Meer nieuws & blogs, april 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73