Volg ons op sociale media

Laatste testversie Windows 8 in juni

Geplaatst op 24 april 2012 om 16:30

Microsoft brengt begin juni een laatste testversie van Windows 8 uit. Deze zogeheten release preview is de kandidaat voor de definitieve release.
Dat maakte Windows-topman Steven Sinofsky bekend tijdens de Japanse Windows 8 Dev Days. Microsoft noemt deze versie een ‘release preview’. In september 2011 gaf de softwaregigant een ‘developer preview’ van Windows 8 vrij en in februari van dit jaar volgde de eigenlijke bèta, de ‘consumer preview’.
De aankomende release preview is volgens SInofsky de meest complete versie van het besturingssysteem. Het bevat alle nieuwe functies en elementen. Mogelijk komt Microsoft met enkele release previews na elkaar. Die verversing van de bijna-definitieve release kan dienen om eventuele fixes te testen bij een breed publiek.
Naar verwachting komt Windows 8 in oktober op de markt in vier versies. Dekstop- of laptopgebruikers met een X86-processor kunnen kiezen tussen Windows 8 en Windows 8 Pro. Windows 8 RT is bedoeld voor pc’s en tablets met ARM-processoren en Windows 8 Enterprise voor bedrijven.

Meer nieuws & blogs, april 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73