Volg ons op sociale media

ICTWaarborg zoekt (junior) accountmanager

Geplaatst op 27 april 2012 om 16:47

Zoek je een zelfstandige, uitdagende en leerzame binnendienst functie met groeipotentie en wil je werken in een even gedreven als gezellig team van 9 collega's? Dan is ICTWaarborg op zoek naar jou!

Als (junior) accountmanager ben je (mede)verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze leden en het begeleiden/aansluiten van nieuwe leden. Je werkt actief mee aan de groei van de organisatie en bent continu op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je bouwt op een betrokken manier een goede relatie op met de deelnemers. Tenslotte ben je op de hoogte van de specifieke wensen en kenmerken van de diverse vakgroepen en kun je hier goed op inspelen.

Over ICTWaarborg

ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ict-producten en ict-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van haar aangesloten bedrijven. Zowel grote als kleine bedrijven zijn bij ons aangesloten om samen sterker in de markt te staan.

Op dit moment heeft ICTWaarborg ruim 1.000 leden en meer dan 50 partners.

Bekijk de vacature hier.

Meer nieuws & blogs, april 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73