Volg ons op sociale media

LG partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 1 mei 2012 om 09:22

LG Electronis is partner van ICTWaarborg geworden. Het bedrijf is wereldwijd een toonaangevend en groot technologisch innovator op het gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur. LG telt meer dan 84.000 medewerkers verspreid over 112 vestigingen, waaronder 81 dochterondernemingen, over de hele wereld. LG Electronics maakt werk van zijn visie voor de 21e eeuw: uitgroeien tot een wereldwijde digitale leider die zijn klanten over de hele wereld tevreden kan stellen met innovatieve digitale producten en diensten.
LG Electronics heeft een nieuwe visie voor de middellange en lange termijn opgesteld, namelijk uitgroeien tot een van de drie grootste bedrijven ter wereld op het gebied van elektronica en ICT.
Belangrijk hierbij is de filosofie 'Great Company, Great People', waarmee men wil aangeven dat alleen geweldige mensen een geweldig bedrijf kunnen creëren. Verder worden twee groeistrategieën gehanteerd: snelle innovatie en snelle groei. Daarnaast zijn er drie kerncapaciteiten: leiderschap wat producten betreft, leiderschap wat de markt betreft en leiderschap wat mensen betreft.

Meer nieuws & blogs, mei 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73