Volg ons op sociale media

Hammer partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 1 mei 2012 om 09:31

De afgelopen week heeft Hammer Netherlands zich aangesloten als partner van ICTWaarborg. Hammer is de Nr 1 Europese Server & Storage en Value added distributeur. Hierdoor biedt Hammer een end-to-end storage portfolio van ongeëvenaarde kwaliteit. Het gaat daarbij om producten en oplossingen van toonaangevende fabrikanten, ongeacht de vereiste opslagruimte.
Hammer is toegewijd aan het begrijpen van haar klanten en hun markten, en biedt een scala aan van op maat gemaakte en innovatieve oplossingen om constant te voorzien in veranderende bedrijfsbehoeften. Het doel van Hammer: de partners de beste storage-producten, oplossingen en service bieden. Al 20 jaar heeft Hammer als eerste de nieuwste storage-producten en -oplossingen en als de nummer één distributeur in Europa gericht op opslag, biedt Hammer een end-to-end storage portfolio van ongeëvenaarde kwaliteit.

Meer nieuws & blogs, mei 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73