Volg ons op sociale media

baZoeKa partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 1 mei 2012 om 14:05

baZoeKa D.S.P. (baZoeKa) is een landelijk opererende online Distributie Service Provider en al vele jaren de nummer 1 distributieprovider van Nederland voor breedbanddiensten.
Als Distributie Service Provider voor breedbandinternet, digitale tv, mobiel internet, energie en domoticadiensten richt baZoeKa zich op de Nederlandse markt. baZoeKa werkt samen met bijna alle Nederlandse providers en beschikt over meer dan 2.000 aangesloten zakelijke dealers. Middels een uniek online dealerplatform is er toegang tot alle markten en alle providers. Van KPN tot Tele2. En van Eneco tot Ziggo Zakelijk.
De kracht van baZoeKa is haar unieke dashboard solution, waardoor alle processen met haar dealers zijn geautomatiseerd en baZoeKa een full-service concept kan aanbieden aan al haar dealers.
baZoeKa is het zusterbedrijf van ODS2, een internationale softwareleverancier en ontwikkelaar van complexe (webbased) applicaties zoals (winkel)aanmeldsystemen, rapportagetools & dataregistratie-software. ODS2 heeft drie softwareoplossingen in de markt staan, te weten Order Management Software (OMS), Field Management Software (FMS) en Direct Sales Software (DSS), levert onder meer aan KPN, Alice en Hamilton Bright en is actief in onder andere Nederland, Spanje, België en Zuid Afrika. ODS2 is door Deloitte Fast50 uitgeroepen tot een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland.

Meer nieuws & blogs, mei 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73