Volg ons op sociale media

IT Resellers Group partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 7 mei 2012 om 16:43

IT Resellers Group, een groepering van onafhankelijke computer solution providers, is een nieuwe partner van ICTWaarborg. Een IT Resellers-lid is een computerdeskundige en heeft de nodige bewezen kennis en staat van dienst.
De leden genieten van pre-genegotieerde deals met distributeurs, vendors, telecom- en serviceproviders. De voornaamste voordelen voor de leden zijn verminderde algemene kosten, toegang tot speciale prijzen en diensten, een competitieve marktpositie, een betere rentabiliteit, exclusieve deals en een goede marketingondersteuning.
Hierdoor kunnen de leden van IT Resellers de consument beter ondersteunen in hun noden, zowel qua service als qua prijs.

Meer nieuws & blogs, mei 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73