Volg ons op sociale media

Brochure over ziekteverzuim en re-integratie

Geplaatst op 8 mei 2012 om 15:08

Aandacht voor inzetbaarheid en arbeidsomstandigheden houdt mensen gezond en gemotiveerd voor de zaak. Als werkgever kunt u verzuim voorkomen en de effecten van uitval verminderen. Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel heeft de brochure “Arbo, ziekteverzuim en re-integratie” samengesteld voor ondernemers in de detailhandel. Het betreft korte, overzichtelijke teksten vol praktische tips die u direct in de praktijk kan brengen. De brochure is gratis te downloaden.

Meer nieuws & blogs, mei 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73