Volg ons op sociale media

Esprit Telecom partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 8 mei 2012 om 16:51

Esprit Telecom is een nieuwe partner van ICTWaarborg. Het bedrijf is in 1993 gestart als de eerste alternatieve telecomoperator naast KPN. In 2008 is de data- en hosting positie versterkt door de overname van XB, een van de eerste zakelijke ISP’s. Sinds 2011 is Zoranet onderdeel van Esprit Telecom waarmee Esprit Telecom een van de belangrijkste telecomleveranciers voor de retailmarkt is geworden.
Esprit Telecom levert telefonie-, internet- en datadiensten aan zakelijke klanten en non-profitorganisaties. Daarbij wordt gebruik gemaakt van alle vooraanstaande netwerkproviders waardoor het mogelijk is op elke locatie de best passende infrastructuur en bijbehorende diensten leveren. Met meer dan 100 professionals levert Esprit Telecom een bijdrage aan de bedrijfsvoering van haar klanten met continuïteit en kostenbeheersing als belangrijkste pijlers.

Meer nieuws & blogs, mei 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73