Volg ons op sociale media

Veel aandacht in media voor ICTWaarborg

Geplaatst op 15 mei 2012 om 12:11

Vandaag is ICTWaarborg hoofdnieuws in de SPITS ook in andere kranten (Telegraaf ) en op bijvoorbeeld PowNed veel aandacht voor het onderzoek "Jongeren online onveilig bezig" van ICTWaarborg.  Ook op de radio bij BNR:  en RTL Nieuws http://bit.ly/JDtlax (vanaf 5:25 min).

Ruim 80% van de jongeren onder de 20 jaar zijn onlinevolkomen onveilig bezig. Ze gebruiken hetzelfde wachtwoord voor al hun accounts, maken zich geen zorgen over hun privacy en maken slechts zelden een back-up. Dit blijkt uit het onderzoek “Onderhoud en veiligheid van uw digitale omgeving” van studenten van het ROC in Utrecht.
Lees het bericht over het onderzoek hier.

Meer nieuws & blogs, mei 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73