Volg ons op sociale media

Ruim helft meer bezoekers tijdens ICTVakdag 2012

Geplaatst op 15 mei 2012 om 17:30

De vierde ICTVakdag is bijzonder succesvol verlopen. Ruim 1250 bezoekers kwamen er op af en dat waren er heel wat meer dan de 800 die vorig jaar de reis naar de Utrechtse Jaarbeurs ondernamen. De tevredenheid van de meer dan 100 standhouders was dan ook groot, gezien de unaniem enthousiaste reacties van de exposanten.

Foto's Awards 2012
Foto's ICTVakdag 2012

Een ruimere opzet, een grotere expositieruimte en goedbezochte lezingen over diverse actuele onderwerpen onderstreepten nog eens dat de ICTVakdag zich temeer heeft bewezen als hét evenement waar vakgenoten, leveranciers en fabrikanten elkaar op een unieke manier ontmoeten.

Tijdens de ICTVakdag werd het ICTVakdag magazine uitgereikt aan alle bezoekers. Voor degenen die niet in de gelegenheid waren de ICTVakdag te bezoeken is het magazine hier online te lezen.

Meer nieuws & blogs, mei 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73