Volg ons op sociale media

Samsung partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 16 mei 2012 om 14:07

Samsung Electronics is partner van ICTWaarborg geworden. Het bedrijf is wereldwijd marktleider op vele gebieden, variërend van monitoren en TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Als een van de snelst groeiende merken ter wereld, behaalde Samsung in 2011 een totale omzet van US$ 143,1 miljard. Bij het bedrijf werken circa 222.000 mensen op 205 vestigingen in 71 landen.
Samsung is al meer dan 70 jaar toonaangevend op het gebied van innovatie. De ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten van het bedrijf hebben de geschiedenis van de digitale revolutie vormgegeven. Iedere dag werkt een kwart van alle werknemers van Samsung, 40.000 mensen, aan onderzoek en ontwikkeling, om de volgende generatie producten te ontdekken.

Meer nieuws & blogs, mei 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73