Volg ons op sociale media

Tablet-markt groeit fors

Geplaatst op 23 mei 2012 om 10:48

Apple was in het eerste kwartaal van dit jaar de grote winnaar bij de van mobiele pc's (laptops en tablets). Het bedrijf had 22,5 procent van de markt in handen en was daarmee wereldwijd de grootste leverancier. De tablet-markt ondergaat een forse groei; het afgelopen jaar werden er 124 procent meer tablets verkocht, zo blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau NPD DisplaySearch.
Apple verkocht 13,6 miljoen iPads wat neerkomt om 62,8 procent van de tabletmarkt. Dat heeft het bedrijf vooral te danken aan de lancering van de nieuwe iPad in maart. Samsung staat op de tweede plek met 1,6 miljoen verkochte tablets en Amazon volgt op de derde plek (900.000).

Meer nieuws & blogs, mei 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73