Volg ons op sociale media

Winnaar iPad bekend

Geplaatst op 24 mei 2012 om 10:29

Van 1 maart tot 1 mei 2012 was het voor bezoekers van de website ICTWaarborgAwards.nl mogelijk hun stem uit te brengen op hun favoriete computerwinkel, webwinkel, automatiseerder en computerhulpbedrijf. Voor elk van deze categorieën kon op één bedrijf gekozen worden.

Door te stemmen maakte de bezoeker kans op de nieuwste iPad.
Uit de tienduizende stemmen is de volgende persoon getrokken.

Wij feliciteren B. de Visser uit Eindhoven met zijn/haar nieuwe iPad!

Meer nieuws & blogs, mei 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73