Volg ons op sociale media

Over op IBAN

Geplaatst op 24 mei 2012 om 11:07

De komende jaren gaan consumenten en bedrijven gebruik maken van IBAN (International Bank Account Number). Het is een langer rekeningnummer dat voor een deel bestaat uit uw huidige nummer. Dit is best even wennen. Voor bedrijven meer dan voor consumenten. Daarom geeft deze site heldere informatie en handige hulpmiddelen om de overgang op IBAN voor iedereen soepel te laten verlopen.

Meer nieuws & blogs, mei 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73