Volg ons op sociale media

Profiteer mee - wordt OndernemersPC reseller

Geplaatst op 15 juni 2012 om 08:24

Steeds meer bedrijven zien in dat ze met OndernemersPC nieuwe verkoopkansen benutten en extra marge halen. OndernemersPC is dé standaard voor ondernemers. Aan de hand van de norm OndernemersPC, die uiteen gezet wordt in de 3 scenario's, bepaalt de reseller zijn assortiment aan desktops/notebooks. Deze voorselectie van 3 OndernemersPC’s zal veel stress wegnemen bij de potentiele koper wanneer die zijn keuze moet maken.

Bestaande klanten kiezen voor hoger prijspunt

Bovendien zal het aanbieden van OndernemersPC’s uw huidige klanten stimuleren een ander product aan te schaffen met een ander prijspunt. Daar waar de ondernemer veelal gewent was een consumentenproduct te kopen, zal hij voortaan eerder geneigd zijn een op zijn behoeften afgestemde OndernemersPC aan te schaffen.

Nieuwe klanten en haaks op de prijsvergelijkstrend

Daarnaast laat u, door het label te voeren, potentiele zakelijke klanten zien dat u ook de zakelijkmarkt bedient, hetgeen nieuwe klanten zal opleveren. Doordat elke reseller de vrijheid heeft individueel zijn assortiment aan OndernemersPC’s samen te stellen, gaat het label in tegen de prijsvergelijkstrend. Elk assortiment kan uniek zijn en niet zelden zal een OndernemersPC verder op maat worden afgestemd. De reseller is vrij in zijn keuze voor de hardware, software, antivirus-pakketten of onderhoudscontracten. (zie ook tips en advies)

Veel kansen

Uit eerder onderzoek door TNS-NIPO in opdracht van OndernemersPC blijkt dat een overgrote meerderheid van de kleine zakelijke ondernemers (78%) zich laat adviseren bij aankoop van een PC of notebook. 56% van deze ondernemers geeft aan dat een keurmerk zou helpen in de keuze. Één op de zes ondernemers heeft wel eens een PC gekocht die niet voldeed qua hardware en/of software.

Word vandaag nog reseller van OndernemersPC en benut nieuwe verkoopkansen en haal extra marge.

Meer nieuws & blogs, juni 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73