Volg ons op sociale media

Gratis Office 365 seminar

Geplaatst op 15 juni 2012 om 11:35

Cloud is inmiddels niet meer weg te denken uit de ICT wereld. Office 365 is een van de Cloud oplossingen van Microsoft en dat willen wij graag met u delen. Office 365 is de nieuwe generatie Cloud services en helpt mensen op nieuwe manieren contact te onderhouden. Gebruikers profiteren van alle voordelen zoals het tegelijk samenwerken, zowel binnen als buiten uw organisatie en de mogelijkheid eenvoudig in te zien of iemand beschikbaar is.

Als u overweegt om naar de Cloud te gaan, vraagt u zich ongetwijfeld af waar uw data komt te staan, wie de eigenaar is van de data en hoe u uw data in de Cloud krijgt, en toegankelijk maakt. Allemaal legitieme vragen waar velen met u mee zitten.
 
Inschrijven over meer informatie over die gratis seminar? Bezoek de website van New Horizons.

Meer nieuws & blogs, juni 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73