Volg ons op sociale media

Dag van de Systeembeheerder

Geplaatst op 27 juli 2012 om 13:00

ICTWaarborg deelnemer DataByte organiseert voor de derde keer op rij de Dag van de Systeembeheerder. Jaarlijks op de laatste vrijdag van juli staan we op deze manier nadrukkelijker stil bij het nuttige werk dat deze kanjers het hele jaar door uitvoeren voor collega’s, klanten, familie en vrienden.

Via de website www.dagvandesysteembeheerder.nl kan iedereen een persoonlijk bericht achterlaten voor zijn of haar systeembeheerder. Naast deze erkenning en de eeuwige roem, maakt jouw kanjer dit jaar bovendien kans op een fantastische prijs ter waarde van circa € 3000,=!
Wie is jouw kanjer en verdient het volgens jou om er met de spectaculaire, toepasselijke prijs vandoor te gaan?

Voor het nomineren van jouw kanjer, het nalezen van gepubliceerde nominaties uit voorgaande jaren en overige informatie kun je terecht op www.dagvandesysteembeheerder.nl.

Meer nieuws & blogs, juli 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73