Volg ons op sociale media

Alpha International partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 8 augustus 2012 om 10:25

Alpha International is een nieuwe partner van ICTWaarborg. Het bedrijf behoort tot de top 5 van Europese distributeurs van full-range computersupplies. Het distribueert uitsluitend originele computersupplies voor de Europese markt aan wederverkopers. Klanten zijn wholesale-, retail- en webshopbedrijven in IT- en kantoorartikelen. Het hoofdkantoor staat in Nijmegen Daarnaast zijn er verkoopkantoren in Duitsland en Engeland.
Door een uitstekende mix van 'in house' automatisering en op maat gemaakte logistieke processen kan Alpha International altijd tegen lage marktprijzen computersupplies distribueren. De eigen kracht daarbij is de kennis van logistiek en onze eigen gestroomlijnde interne processen. Elke strategische partner van Alpha International voldoet bovendien aan de strengste efficiëntiecriteria, zodat alle logistieke processen zo soepel mogelijk voor u verlopen.

Meer nieuws & blogs, augustus 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73