Volg ons op sociale media

Atera partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 3 september 2012 om 16:50

Atera, ontwikkelaar en aanbieder van een uniek Gratis remote management platform, is een nieuwe partner van ICTWaarborg. Atera is uitgegroeid tot dé dominante speler in de Benelux markt met een hoog marktaandeel van Value Added Resellers en integrators die IT-diensten aan kleine en middelgrote ondernemingen aanbieden.
Daarnaast is Atera actief in Duitsland, Spanje, Italië, Israël, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

 

Meer nieuws & blogs, september 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73