Volg ons op sociale media

ICTRecht partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 5 september 2012 om 14:15

Sinds kort is ook juridisch adviesbureau ICTRecht partner van ICTWaarborg. ICTRecht levert deskundig en praktisch juridisch advies over ICT-zaken tegen een gunstig tarief. Zeker voor deelnemers van ICTWaarborg die daarop ook nog eens 10% korting krijgen.
ICT, internet en telecommunicatie zijn technisch complexe gebieden waar de wet vaak achter de snel veranderende feiten aanloopt. Juridisch advies op dit gebied is dan ook geen eenvoudige zaak. Veel ondernemers zijn op zoek naar snel, deskundig en concreet advies. Geen zes pagina’s juridisch jargon met de typische juristenconclusie “dat hangt ervan af”, maar een duidelijke e-mail met advies waarmee men aan de slag kan. En dat is precies wat ICTRecht belooft: advies in begrijpelijke taal.
Een bezoek aan de website van ICTRecht is zeker de moeite waard. Uiteraard vindt u hier allerlei informatie over de juridische kant van ICT-zaken, maar men kan er ook terecht voor handzame en snelle oplossingen. Zo vindt u op de site een aantal juridische documentgeneratoren, zoals de NDA-generator waarmee u zelf een geheimhoudingsovereenkomst of non-disclosure agreement (NDA) kunt opstellen. Een klus die nu via de website van ICTRecht in een half uur tijd voor nog geen honderd euro kan worden geklaard, terwijl die anders heel wat hoofdbrekens, vaak ingehuurde kennis en dus veel geld kost.
Wilt u gebruik maken van de diensten van ICTRecht, dan kunt u de 10% ledenkorting krijgen door bij uw offerteverzoek te vermelden dat u lid bent van ICTWaarborg.

Meer nieuws & blogs, september 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73