Volg ons op sociale media

Atera lanceert versie 2.4 van het gratis Remote Monitoring & Management Systeem

Geplaatst op 14 september 2012 om 12:05

ICTWaarborg partner Atera, de cloud gebaseerde gratis remote en management systeem provider, heeft de release aangekondigd van versie 2.4 van AlphaControl. Ontworpen voor MSP's, het full-featured AlphaControl platform bewaakt, controleert en beheert alle IT activiteiten op afstand tot honderden MKB netwerken. Het is absoluut volledig GRATIS - geen verplichtingen, geen test en geen vervaldatum. AlphaControl heeft vooraf geïntegreerde en centraal beheerde Apps die uw marges maximaliseren en klanten tevreden houden. Atera’s unieke aanbod bevat volledig geïntegreerde netwerkbeveiliging, cloud security, online back-up, cloud servers en nog veel meer.

Check Point ® MKB UTM toegevoegd aan het platform voor lage maandelijkse abonnementskosten
Check Point Software Technologies is de wereldwijde marktleider in internetbeveiliging. Check Point beveiligt 100% van de Fortune 100 bedrijven, 98% van de Fortune 500 bedrijven, 100% van de Global 100 bedrijven, 98% van de Global 500 bedrijven. De nieuwste toevoeging aan AlphaControl maakt een centraal beheerd en gecontroleerd, Enterprise niveau, beveiligingssysteem beschikbaar voor het MKB met inbegrip van, drag en drop firewall regels en VPN's, centrale waarschuwingen over aanvallen en kwetsbaarheden, Antispam, Antivirus, URL-filtering en nog veel meer. Alle UTM's zijn direct beschikbaar voor een vast maandelijks abonnementsgeld of als eenmalige aankoop.

Nieuwe gedetailleerde Network Audit en inventaris met een druk op de knop
Doe een volledige Network Audit van uw klanten en prospects hun netwerken in een paar minuten.
Het uitvoeren van Network Audits is de bewezen manier om uw omzet te verhogen door het blootleggen van hardware en software gebreken, veiligheidsrisico's en het blootstellen van de bestaande provider problemen. In plaats van het eindeloos verspillen van tijd en geld om gegevens te verzamelen, te analyseren en het opstellen van rapporten, doet Network Auditor dit in een paar minuten. U krijgt een volledig “branded” rapport inclusief software inventarisatie en status, werkstation en server inventaris plus tekortkomingen, een totaal overzicht van alle waarschuwingen en aanbevelingen, gedetailleerde informatie over elk station (HW, SW, Porten, Patches, enz.).

Praktijk ervaring van een gebruiker: Bankers ICT
Veel ICT dienstverleners hebben al geprofiteerd van de implementatie van AlphaControl. Bankers ICT Diensten, een ICT dienstverlener uit Deurne, heeft onlangs AlphaControl ingezet voor al zijn klanten in Nederland wat hem direct operationele efficiency geeft, automatisering van dagelijkse taken, snelle en verbeterde service aan zijn klanten en geavanceerde rapportagemogelijkheden.
"Atera's AlphaControl zorgt voor een andere bedrijfsvoering, mijn bedrijf is veranderd en het is 100% gratis," zegt Jeroen Bankers (eigenaar). "We genieten van zowel de verbeterde efficiency in het runnen van ons bedrijf en de nieuwe omzetkansen die Atera creëert".

Atera is de snelst groeiende Remote Monitoring en Management System aanbieder in Europa en is marktleider in Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan van producten en diensten die ontwikkeld zijn om ICT support bedrijven, Value Added Resellers en System Integrators krachtiger te kunnen laten opereren.
- Elk moment, elke plaats en op elk apparaat-

Voor meer informatie:
Jan van der Marel, 076 530 23 54, jan@atera.com

Voor meer informatie over Atera:
www.atera.com

Meer nieuws & blogs, september 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73