Volg ons op sociale media

Veiligheidscheck voor 10.000 winkels

Geplaatst op 10 oktober 2012 om 13:40

Tot eind maart 2013 wordt bij in totaal 10.000 winkels een Veiligheidscheck uitgevoerd. Onder begeleiding van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel voeren ROC-studenten de Veiligheidschecks in de winkels uit. Zij controleren – in hun beveiligingsuniform – de winkels op 12 belangrijke aandachtspunten. Dat gaat om zichtbare zaken, zoals de aanwezigheid van camera’s, een confrontatiemonitor (waarop de klant zichzelf kan zien), de aanwezigheid van huisregels, het gebruik van een afroomsysteem, een overzichtelijke winkelinrichting, etc. Ook de alertheid van medewerkers wordt gecheckt: wordt de klant begroet als hij de winkel binnenkomt? Na afloop van de quickscan krijgt de ondernemer de veiligheidschecklist met de uitslag, en aanvullende tips & tools. Daarmee kan hij zelf maatregelen nemen ter verbetering van punten die nog niet in orde zijn.
De campagne omvat ook een actiewebsite: www.hoeveiligisuwzaak.nl. Op deze site is te lezen waar en wanneer de Veiligheidschecks worden gehouden. Een filmpje laat zien wat de Veiligheidscheck inhoudt. Men kan men Veiligheidscheck ook downloaden, om zelf de quickscan uit te voeren.

Meer nieuws & blogs, oktober 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73