Volg ons op sociale media

Event over Synology XS+ serie

Geplaatst op 23 oktober 2012 om 15:50

Synology Inc. houdt voor  haar zakelijke klanten en B2B-resellers op 13 november een launch event van de nieuwe Synology XS+ serie.
De XS+ serie beschikt over Smart Storage Management voor maximaal 106 harde schijven met een intuïtieve interface, een superieure snelheid van 2.000+ MB/sec en 200.000+ IOPS, en ondersteunen VMware vSphere 5 met VAAI-support. Daarnaast zorgt Synology High Availability voor een samenwerking tussen geclusterde servers op het moment van een storing in een van de servers. Meer informatie over dit event is te vinden op http://www.synology.com/events/2012_xs_plus_series_nld.php?lang=nld . Hier kan men zich ook inschrijven voor het event, dat vanaf 18.00 uur plaatsvindt in Hotel Breukelen.

Meer nieuws & blogs, oktober 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73