Volg ons op sociale media

Internetbureaus willen duidelijkheid over cookiewet

Geplaatst op 23 oktober 2012 om 13:30

Platform Internetbureaus Nederland (PIBN) heeft in een open brief aan de OPTA verzocht duidelijkheid te geven rondom de cookiewetgeving. Men vindt dat ruim 4 maanden na de invoering hiervan er nog steeds veel verwarring is over de manier waarop hieraan uitvoering moet worden gegeven.
Leden van PIBN zijn uitgebreid geïnformeerd over de wet en hebben verschillende tools ontvangen om hun klanten te helpen deze wet zo goed mogelijk in te voeren. Het blijkt echter in de praktijk voor veel bedrijven lastig om op de door OPTA gewenste wijze aan deze wetgeving te voldoen en er wordt voortdurend gezocht naar een juiste en eenduidige invoering.
In de brief vraag PIBN een verduidelijking, bevestiging of aanpassing van onder meer de volgende onderwerpen:
Informatie die automatisch met browsers wordt meegestuurd valt niet onder de Cookiewet.

Meer nieuws & blogs, oktober 2012

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73